Keuringen

Materiaal laten keuren?

Uw klimmateriaal regelmatig laten keuren vergroot de veiligheid van uzelf en van uw medewerkers en verlengt bovendien de levensduur van uw materiaal. 
Door onze jarenlange ervaring beschikken wij over de nodige expertise om uw klimmateriaal te inspecteren en waar nodig te herstellen.

Ad hoc keuringen

Deze keuringen gebeuren in onze fabriek. Na de inspectie ontvangt u een gedetailleerd keuringsrapport waarin eventuele gebreken worden vermeld. We maken een prijsofferte op voor de herstelling en na uw goedkeuring gaan we aan de slag. Na een positieve herkeuring voorzien we uw klimmateriaal van een veiligheidssticker met keuringsdatum. Deze is één jaar geldig.

Wij nemen het van u over: keuringsabonnement

Alu-Centrum Techniek B.V. kan de zorg voor uw klimmateriaal volledig overnemen. Hiervoor sluit u met ons een keuringsabonnement af. Wij contacteren u en voeren de inspectie uit in onze fabriek.

Meer weten over onze Keuringsmogelijkheden?

Aluminiumbewerking van het hoogste niveau

Deel pagina

  • © 2016 - Centrum
  • Privacyverklaring
  • KvK 27226490
  • BTW NL003080882.B02
  • IBAN NL11 ABNA 0483 3532 05

Verplichte randbeveiliging rolsteigers vanaf 1.01.2018

Vanaf 1 januari 2018 is een nieuwe regelgeving van kracht m.b.t. de opbouw van rolsteigers. Het gaat hierbij om de randbeveiliging van een platform. Volgens de nieuwe regel wordt het verplicht rondom een beveiligingsleuning op heuphoogte aan te brengen voordat het platform wordt geplaatst.

Wij hebben voor onze CEN-2200 en CEN-3200 rolsteigers een speciale constructie gemaakt om aan deze nieuwe regel te voldoen, onze nieuwe randveiligheidsleuning.

U kunt deze constructie ofwel gebruiken als (tijdelijke) opbouw ofwel als vervanging voor diagonaal-en horizontaalschoren.
De randveiligheidsleuning is als los steiger-onderdeel gemakkelijk te bevestigen op onze bestaande steigers en kan er ook weer gemakkelijk vanaf gehaald en handzaam opgeslagen worden.

Vraag ons meer informatie over dit nieuwe steiger-onderdeel!

Met vriendelijke groet,
 
A.M. Peters
Ladder- en Steigerfabriek
ALU-Centrum Techniek B.V.